no-img
انجام پروژه متلب |پروژه متلب | انجام پروژه متلب برق | شبیه سازی با متلب

شبیه سازی بازیاب دینامیکی ولتاژ DVR در متلب - انجام پروژه متلب |پروژه متلب | انجام پروژه متلب برق | شبیه سازی با متلب


انجام پروژه متلب |پروژه متلب | انجام پروژه متلب برق | شبیه سازی با متلب
مطالب ویژه
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

ZIP
شبیه سازی بازیاب دینامیکی ولتاژ DVR  در متلب
امتیاز 4.50 ( 2 رای )
zip
دسامبر 20, 2019
4mb
100,000 تومان
3 فروش

شبیه سازی بازیاب دینامیکی ولتاژ DVR در متلب


4.5/5 - (2 امتیاز)
به این پست امتیاز دهید.
شبیه سازی بازیاب دینامیکی ولتاژ DVR در متلب
{score}/{best} - ({count} {votes})

شبیه سازی بازیاب دینامیکی ولتاژ DVR در متلب :پروژه متلب

 

 پروژه متلب : DVR دستگاهی است که ولتاژ کنترل شده دینامیکی را بصورت سری با استفاده از ترانسفورماتور تقویت کننده، وارد ولتاژ باس میکند که سه ترانسفورماتور تقویت کننده تک فاز به مبدل سه فاز با سیستم ذخیره انرژی و مدار کنترل متصل شده است. دامنه سه ولتاژ فازی واردشده بگونه ای کنترل میشوند که هرگونه اثر عیب باس در ولتاژ بار(VL(t از بین برود. یعنی هرگونه اختالف ولتاژی حاصل اختلال های گذرا در فیدر ac با ولتاژ معادل تولید شده با مبدل و وارد شده در سطح ولتاژی متوسط از طریق مبدل تقویت کننده جبران میشود.

 پروژه متلب DVR مستقل از نوع خطا یا هر گونه رویداد رخ داده در سیستم عمل میکند به شرط اینکه کل سیستم به شبکه منبع متصل باشد، یعنی کلید قطع کننده خط حرکت نمیکند. در بیشتر موارد کاربردی و عملی فقط با جبران مولفه های توالی منفی و مثبت اختلال ولتاژی مشاهده شده در ورودی DVR به طرح مقرون به صرفه تری خواهد رسید. این گزینه از آن نظر معقول و منطقی است که قسمت دنباله صفر اختلال در شکل خاصی از باس توزیع بخاطر امپدانس نامحدوداین مولفه از ترانسفورماتور عبور نمی کند. درواقع DVR کاری بجز مانیتور و کنترل ولتاژ باس ندارد.

بازیاب دینامیکی

در شبکه های توزیع امروزی، بخصوص با روند رو به رشد خصوصی سازی و رقابتی شدن بازار برق ، هدف اولیه شرکتهای توزیع  پایین آوردن هزینه های مربوط به بهره برداری، نگهداری، ساخت شبکه خود و همزمان بالا بردن قابلیت اطمینان شبکه و مشترکین می باشد.

یکی از موثرترین روشها برای پاسخگویی به رشد بار و نیز تامین سطح مشخصی از قابلیت اطمینان استفاده از تولیدات پراکنده است .

در طی چند دهه اخیر بخاطر بالا بودن بازده بهره برداری و تشویق سرمایه گذاران ، صنعت برق دستخوش تغییرات اساسی از لحاظ مدیریت و مالکیت گردیده است به طوری که برای ایجاد فضای رقابتی مناسب بخشهای مختلف آن از جمله تولید، انتقال و توزیع از هم مستقل گردیده اند.

بازیاب دینامیکی ولتاژ DVR

این تغییر و تحولات از یک طرف و عواملی همچون آلودگی محیط زیست ، مشکلات احداث خطوط انتقال جدید و پیشرفت فناوری در زمینه اقتصادی نمودن ساخت واحد های تولیدی در مقیاس کوچک در مقایسه با واحد های تولیدی بزرگ از طرف دیگر باعث افزایش استفاده از تولیدات پراکنده که بطور عمده به شبکه های توزیع متصل شده و نیازی به خطوط انتقال ندارند، گردیده است .

تولیدات پراکنده به تولیداتی اطلاق می شود که قابلیت وصل شدن به شبکه توزیع را داشته باشند.

تحقیقات انجام شده توسط مراکز تحقیقاتی همچون EPRI بیانگر استفاده بیش از ٢۵% انرژی الکتریکی تولیدی توسط تولیدات پراکنده تا سال ٢٠١٠ می باشد.

تولیدات پراکنده دارای انواع مختلفی می باشد که بسته به نوع آن ظرفیت نامی و نیز قیمت آن متفاوت است . توربینهای گازی کوچک با ظرفیت ۵٠٠ کیلو وات تا ٢٠ مگا وات و بازده حدود ٢۵ تا ۴٠ درصد و پیلهای سوختی با ظرفیت حدود ۵٠ کیلو وات تا ٣ مگاوات و بازده حدود ۴۵ تا ۵۵  درصد

به تدریج در شبکه های توزیع و مصارف صنعتی و تجاری مورد استفاده قرار می گیرند.

سایر تولیدات پراکنده مثل میکروتوربینها، سلولهای خورشیدی و فتوولتائیکها و توربینهای بادی و …هم در حال گسترش هستند.

در شبکه های توزیع شعاعی هنگام طراحی، امکان اتصال یک ژنراتور یا یک مولد در سمت بار در نظر گرفته نشده است . یعنی کل شبکه بعد از پست فوق توزیع یا همان فیدر به عنوان یک مدار غیر فعال در نظر گرفته شده است .

لذا نصب تولیدات پراکنده در سمت بار یا در طول فیدر تاثیر قابل توجهی بر توان عبوری، ولتاژ نقاط مختلف و … خواهد داشت . این تاثیرات می تواند در جهت بهبود وضعیت شبکه یا عکس آن باشد. به همین دلیل لازم است قبل از نصب تولیدات پراکنده تاثیر آن بر روی پروفیل ولتاژ، جریان خطوط ، جریان اتصال کوتاه ، میزان هارمونیک تزریقی، قابلیت اطمینان و …. بررسی گردد.

نصب تولیدات پراکنده ، ولتاژ نقاط مختلف را تحت تاثیر قرار می دهد لذا باید حداکثر توان قابل تزریق توسط واحد تولید پراکنده در یک باس  به نحوی تعیین گردد که ولتاژ همه نقاط در محدوده مجاز باشند. نصب تولیدات پراکنده می تواند در باس محل نصب و یا در ابتدای فیدر باعث ایجاد اضافه ولتاژ های غیر مجاز شود. لذا باید در هنگام تعیین اندازه تولیدات پراکنده این عامل به عنوان یکی از عاملهای محدود کننده در نظر گرفته شود.

بر این اساس با توجه به اینکه جایابی مناسب نیروگاههای تولید پراکنده سبب تاثیر بر شاخصهای عملکردی سیستم توزیع می گردد،  لذا در این پروژه اثر جایابی و تغییر قرار گیری این نیروگاهها در باسهای مختلف با در نظر گرفتن میزان کاهش تلفات و تغییر رگولاسیون ولتاژ بررسی می گردد. عدم جایابی بهینه ممکن است به تنهایی سبب بهبود این شاخص ها نگردد حتی گاهی سبب بدتر شدن وضعیت نیز می گردد.

در فصل اول این پایان نامه ، به معرفی انواع تولیدات پراکنده و مزایای استفاده از آنها در شبکه توزیع می پردازیم .

خروجی متلب :

پروژه متلبپروژه متلبپروژه متلبپروژه متلب



برچسب‌ها :
ads

درباره نویسنده

mrk kiani 401 نوشته در انجام پروژه متلب |پروژه متلب | انجام پروژه متلب برق | شبیه سازی با متلب دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید