no-img
انجام پروژه متلب |پروژه متلب | انجام پروژه متلب برق | شبیه سازی با متلب

دسته بندی داده ها به روش شبکه عصبی خودساز مانده som (رابط گرافیکی برنامه):انجام پروژه متلب - انجام پروژه متلب |پروژه متلب | انجام پروژه متلب برق | شبیه سازی با متلب


انجام پروژه متلب |پروژه متلب | انجام پروژه متلب برق | شبیه سازی با متلب
مطالب ویژه
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

ZIP
دسته بندی داده ها به روش شبکه عصبی خودساز مانده som (رابط گرافیکی برنامه):انجام پروژه متلب
امتیاز 4.50 ( 2 رای )
zip
اکتبر 3, 2019
5mb
100,000 تومان
0 فروش

دسته بندی داده ها به روش شبکه عصبی خودساز مانده som (رابط گرافیکی برنامه):انجام پروژه متلب


4.5/5 - (2 امتیاز)
به این پست امتیاز دهید.
دسته بندی داده ها به روش شبکه عصبی خودساز مانده som (رابط گرافیکی برنامه):انجام پروژه متلب
{score}/{best} - ({count} {votes})

دسته بندی داده ها به روش شبکه عصبی خودساز مانده som (رابط گرافیکی برنامه):انجام پروژه متلب

 

انجام پروژه متلب : درشبکه ی خودسازمان ده، از روش یادگیری رقابتی برای آموزش استفاده می شود و مبتنی بر مشخصه های خاصی از مغز انسان توسعه یافته است. سلولها در مغز انسان در نواحی مختلف طوری سازمان دهی شده اند که در نواحی حسی مختلف، با نقشه های محاسباتی مرتب و معنی دار ارائه می شوند. برای نمونه، ورودیهای حسی لامسه –شنوائی و … با یک ترتیب هندسی معنی دار به نواحی مختلف مرتبط هستند.

انجام پروژه متلب :در یک شبکه ی خود سازمان ده که با SOM(Self Organization Map) یا برخی مواقع به صورت SOFM(Self Organization Feature Map) نشان داده می شود، واحد های پردازش گر در گره های یک شبکه ی یک بعدی، دو بعدی یا بیشتر قرار داده می شوند. واحد ها در یک فرآیند یادگیری رقابتی نسبت به الگوهای ورودی منظم می شوند. محل واحدهای تنظیم شده در شبکه به گونه ای نظم می یابد که برای ویژگیهای ورودی، یک دستگاه مختصات معنی دار روی شبکه ایجاد شود. لذا یک نقشه ی خود سازمان ده، یک نقشه ی توپوگرافیک از الگوهای ورودی را تشکیل می دهد که در آن، محل قرار گرفتن واحدها، متناظر ویژگیهای ذاتی الگوهای ورودی است.

یادگیری رقابتی که در این قیبل شبکه ها بکار گرفته می شود بدین صورت است که در هر قدم یادگیری، واحدها برای فعال شدن با یکدیگر به رقابت می پردازند، در پایان یک مرحله رقابت تنها یک واحد برنده می شود، که وزنهای آن نسبت به وزنهای سایر واحدها به شکل متفاوتی تغییر داده می شود. این نوع از یادگیری را یادگیری بی نظارت (Unsupervised) می نامند. شبکه های خودسازمان ده به لحاظ ساختاری به چند دسته تقسیم می شوند.

برخی کاربردهای شبکه های SOM

انجام پروژه متلب :در این بخش به برخی از موارد استفاده شبکه های SOM می پردازیم. البته، کاربردهای آن بسیار زیاد می باشد ولی در اینجا به برخی از آنها پرداخته می شود، که در مورد هر کدام نیز مرجع مورد استفاده نیز جهت مطالعه ی بیشتر معرفی گردیده است.

الف- استفاده از شبکه ی SOM در سنجش از راه دور(Remote Sensing) در مواردی که به جهت زیاد بودن دقت سنسورهای تصویر گیری با داده های با ابعاد زیاد مواجه می شویم بکار می رود، که این کاربرد در بخش

Extensions and Modi_cations of the Kohonen-SOM and Applications in Remote Sensing Image Analysis از کتاب SOM نوشته یThomas Villmann به صورت مفصل به همراه اصلاحات انجام گرفته در ساختار اولیه ی SOM ارائه شده است.

ب- تشخیص نفوذ غیر مجاز، با استفاده از شبکه ی SOM که در مقاله ی   Multiple Self-Organizing Maps for Intrusion Detection نوشته ی Brandon Craig Rhodes, James A. Mahaffey, James D. Cannady ارائه شده است.

ج- مدلسازی شبکه های غشائی بزرگ با استفاده از SOM رشد کننده که در مقاله ی  Modeling large cortical networks with growing self-organizing maps نوشته ی James A. Bednar, Amol Kelkar, and Risto Miikkulainen به آن پرداخته شده است

د- استفاده از شبکه ی SOM برای حل مسئله ی معروف فروشنده ی دوره گرد که در مقاله ی An new self-organizing maps strategy for solving the traveling salesman problem نوشته ی Yanping Bai a,*, Wendong Zhang a, Zhen Jin که در Chaos, Solitons and Fractals 28 (2006) 1082–۱۰۸۹ به چاپ رسیده است، به آن اشاره شده است.

و- تخمین چگالی احتمال با استفاده از شبکه های SOMN که در مقاله ی Self-Organizing Mixture Networks for Probability Density Estimation نوشته ی Hujun Yin and Nigel M. Allinson که در IEEE TRANSACTIONS ON NEURAL NETWORKS, VOL. 12, NO. 2, MARCH 2001 به چاپ رسیده است، به آن پرداخته می شود.

ن- داده کاوی (Data mining) در توالی ها با استفاده از RecSOM که در مقاله ی  Data Mining on Sequences with recursive Self-Organizing Maps نوشته ی Sebastian Blohm به آن اشاره شده است.

ه- استفاده از SOM برای تکثیر داده های ادغامی به صورت غیر خطی که در مقاله ی Self-organizing map learning nonlinearly embedded manifolds نوشته ی Timo Simila که در Information Visualization (2005) 4, 22–۳۱ به چاپ رسیده است، مورد بحث قرار گرفته است.

ی- استفاده از Recurrent SOM برای تخمین سری های زمانی که در مقاله ی Recurrent SOM with Local Linear Models in Time Series Prediction نوشته Timo Koskela, Markus Varsta, Jukka Heikkonen به آن اشاره شده است.

 

خروجی برنامه :

انجام پروژه متلبانجام پروژه متلبانجام پروژه متلبانجام پروژه متلب



برچسب‌ها :
ads

درباره نویسنده

mrk kiani 401 نوشته در انجام پروژه متلب |پروژه متلب | انجام پروژه متلب برق | شبیه سازی با متلب دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید