تغییر اندازه تصاویر در متلب با کمک روش seam-carving
تغییر اندازه تصاویر در متلب با کمک روش seam-carving همراه داکیومنت لاتین:پروژه متلب
روش seam-carving
پروژه متلب در این پروژه به کمکروش seam carving تصویر را برای کوچک سازی فشرده میکنند و برای بزرگ سازی پیکسل های تصویر را باسازی میکنند.
امروزه ابزارهای بسیاری برای تبادل تصاویر با کاربردهای مختلف وجود دارند. بهدلیل نیاز استفاده از تصاویر برای کاربردهای مختلف و در وسایل متفاوت، نیاز به تغییر اندازه تصاویر امری ضروری است. این تغییر اندازه باید بهگونهای انجام شود که محتوای اطلاعاتی تصاویر تا حد امکان حفظ گردد. در این مقاله دو روش پیشنهادی برای تغییر اندازه تصویر مبتنی بر محتوای تصویر ارائه شده است که از ترکیب الگوریتم حذف درز و مقیاسدهی برای تغییر ابعاد تصویر استفاده میکند. در هر دو روش، ابتدا نواحی مهم تصویر تعیین میشود و در این نواحی به جهت اهمیت محتوا از الگوریتم حذف درز و در سایر نواحی از روش مقیاسدهی برای تغییر اندازه تصویر استفاده میگردد. تفاوت دو روش پیشنهادی در میزان تغییر اندازه نواحی مهم تصویر میباشد. نتایج شبیهسازی بر روی پایگاه داده استاندارد پروژه متلب و در مقایسه با سایر روشهای مطرح در این زمینه نشاندهنده عملکرد مناسب روش پیشنهادی بر روی انواع مختلفی از تصاویر و بهخصوص تصاویر با پیچیدگی اطلاعاتی زیاد میباشد.
تغییر اندازه تصویر
پروژه متلب ایده اصلی روش حذف سیم، به مفهوم مسیر به هم پیوسته ای از پیکسلها است که کمترین اهمیت را دارند. طبق تعریف، سیم به یک مجموعه به هم پیوسته از پیکسلها اطلاق می شود که محدوده مجاز آن یک پیکسل در هر سطر یا ستون تصویر است و میزان اهمیت یا تاثیر این پیکسل یا این مسیر به هم پیوسته، که به آن سیم اطلاق می شود، در محتوای تصویر حداقل است.
معیار اهمیت پیکسل را می توان با اعداد مختلفی شامل گرادیان انرژی یا انتروپی نشان داد پروژه متلب که در الگوریتم سیم کاروینگ اصلی از گرادیان انرژی به عنوان معیار اهمیت پیکسل استفاده شده است. معیار اهمیت یک پیکسل در روش سیم کاروینگ معمولا با گرادیان انرژی سنجیده می شود که با عملگر سوبل می توانیم مقدار آن را بدست آوریم.
پروژه متلب این محصول حاوی کد شبیه سازی مقاله در نرم افزار MATLAB و مقاله لاتین می باشد.
خروجی متلب :
دیدگاه ها