پروژه فیلتر تصویر در حوزه فرکانس برای عنبیه چشم با MATLA
پروژه فیلتر تصویر در حوزه فرکانس برای عنبیه چشم با MATLA :انجام پروژه متلب
انجام پروژه متلب:عنبیه شامل یک دیافراگم دیسک مانند است که بین مردمک و صلبیه چشم قرار دارد. وظیفه عنبیه کنترل شدت نور ورودی به مردمک است و این کار را توسط دو ماهیچه منبسط و منقبض شونده انجام می دهد تا اندازه مردمک را تنظیم نماید. میانگین قطر عنبیه حدود ۱۲ میلی متر است و اندازه مردمک می تواند از ۱۰ تا ۸۰ درصد عنبیه، تغییر کند. الگوهای عنبیه چشم، توجه بیشتری را در دهه اخیر به خود جلب کرده است. الگوهای عنبیه برای تمامی افراد منحصر به فرد و غیر قابل تغییر می باشند.
انجام پروژه متلب:این الگوها بعد از دو یا سه سال اول زندگی، تا آخر عمر تغییر ناپذیر باقی می مانند. عنبیه انسان ساختار فوق العاده پیچیده و متنوعی دارد و در عین حال این ساختارهای منحصر به فرد، اطلاعات فراوانی را در رابطه با بافت خود ارائه میدهند. الگوهای داخل عنبیه را مانند شبکیه می توان از یکدیگر جدا کرد اما در عنبیه مزیت راحتی عکسبرداری وجود دارد که شبکیه این مزیت را ندارد. (توضیحات بیشتر در رابطه با شبکه چشم را در تبیان مطالعه نمائید)
در این پست پروژه فیلتر تصویر در حوزه فرکانس برای عنبیه چشم با MATLAB را آماده کرده ایم .
انجام پروژه متلب:عنبیه لایه های مختلفی دارد که پایین ترین آنها Epithelium است و این لایه شامل سلول های متراکم رنگدان های می باشد. لایه بالاتر از آن Stroma است که شامل رگ های خونی، سلول های رنگدانه و دو ماهیچه عنبیه می باشد و غلظت رنگدانه های آن، رنگ چشم (عنبیه) را تعیین می کنند. لایه خارجی قابل مشاهده عنبیه شامل دو ناحیه می باشد که معمولا از لحاظ رنگ متفاوت هستند؛
(تصویر کلی چشم انسان و اجزای مختلف آن)
این دو ناحیه با نا مهای ناحیه خارجی مژگانی و ناحیه داخلی مردمکی، توسط Collarette از یکدیگر جدا می شوند و این قسمت جدا کننده به صورت الگوهای زیگزال مانند، نمایان می گردد. تشکیل عنبیه در سه ماه اول زندگی جنینی صورت می پذیرد و الگوهای منحصر به فرد سطح آن در یک سال اول زندگی شکل می گیرند؛ همچنین رنگ آن در عرض چند سال تعیین می گردد.
تشکیل الگوهای سطح عنبیه به صورت تصادفی بوده و به عامل های وراثتی مربوط نیستند، زیرا تنها عامل وابسته به وراثت، رنگ عنبیه می باشد. با توجه به طبیعت رنگدانه های عنبیه، دو چشم یک نفر شامل الگوهای کاملا مستقل از یکدیگر هستند. در مقایسه با سایر موارد بیومتریک مانند صورت، اثرانگشت، حالت صدا و غیره، عنبیه به منظور شناسایی، بسیار پایدارتر و قابل اعتماد تر می باشد. (توضیحات بیشتر در رابطه با بیومتریک را در سایت خبری ویستامطالعه نمائید)
با توجه به ای نکه عنبیه چشم را به صورت آشکار مشاهده می کنیم، بنابراین سیستم های مبتنی بر تصاویر عنبیه برای مصرف کنندگان آنها، هیچگونه مشکلاتی اعم از تماس فیزیکی و گرفتن وقت زیاد در مرحله شناسایی نخواهند داشت که خود عامل مهمی برای مصرف کننده می باشد.
خروجی متلب:
دیدگاه ها