پروژه کنترل تطبیقی مدل مرجع با داکیومنت و توضیحات فارسی (پروژه criuse)
پروژه کنترل تطبیقی مدل مرجع با داکیومنت لاتین و توضیحات فارسی (پروژه criuse) مناسب درس کنترل تطبیقی:پروژه متلب برق
پروژه متلب برق:در این پروژه کنترل تطبیقی مدل مرجع مورد بررسی قرار میگیرد. در این نوع سیستمها رفتار مطلوب سیستم به کمک یک مدل مشخص میشود. پارامترهای کنترل کننده بر مبنای خطایی تنظیم میگردند که تفاوت بین خروجیهای سیستم حلقه بسته و مدل است. سیستمها تطبیقی مدل مرجع در اصل برای سیستمهای زمان پیوسته قطعی ارائه شدهاند و در ادامه به سیستمهای زمان گسسته و سیستم با اغتشاشهای اتفاقی تعمیم داده شده است مدل مرجع و کنترل تطبیقی مورد استفاده در این پروژه به صورت زیر میباشد.
روش نرمالیزه شده گرادیان(Normalized MIT Rule):
در روش قبلی مشاهده گردید که پایدار ماندن سیستم، همگرایی پارامترها و ردیابی مدل مرجع به شدت به دامنه سیگنال ورودی وابسته است و برای رفع این مشکل از الگوریتمهای نرمالیزه شده استفاده میکنیم ,سیگنال کنترلی، سرعت همگرایی پارامترها و سیگنال خروجی سیستم در قسمتهای زیر و برای دو ورودی سینوسی و پله بررسی شده است.
طراحی MRAS پایدار بر اساس تئوری Passivity(برای مسئله تطابق بهره):
سیستمها از دو دیدگاه قابل توصیف هستند: یکی از دید درونی یا فضای حالت و دیگری از دید برونی یا ورودی-خروجی. روش فضای حالت بر توصیف جزئیات ساختار درونی سیستم استوار است. در روش ورودی-خروجی، سیستم به صورت جعبه سیاهی در نظر گرفته می شود که ورودی را به خروجی انتقال میدهد. در این قسمت طراحی MRAS پایدار را از دیدگاه ورودی-خروجی و برای مسأله تطابق بهره بررسی میکنیم.
نتایج ورودی سینوسی:
- با افزایش ، دامنه سیگنال کنترلی افزایش مییابد ولی این افزایش شدید نمیباشد. همچنین نوساناتی که در خروجی با افزایش این پارامتر مشاهده میشود در این قسمت وجود ندارد که این نشان دهنده پایدار ماندن سیستم با افزایش این پارامتر است.
- پارامترهای کنترلر حتی اگر به مقادیر نامی خود نرسند، مقداری کراندار خواهند بود و یا اینکه حول مقدار نامی نوسان میکنند.
- چنانچه مقدار کوچک باشد، با وجود پایدار ماندن سیستم، پاسخ سیستم به شدت کند خواهد بود.
دیگر عناوین :
- طراحی MRAS پایدار بر اساس پایداری لیاپانوف
- بررسی اثر افزایش دامنه ورودی بر روی پاسخ سیستم
- بررسی عملکرد سیستم در برابر تغییر پارامترهای سیستم
- ورودی مربعی در مدل مرحع
- بررسی عملکرد سیستم حلقه بسته با اعمال اغتشاش
خروجی متلب:
پروژه متلب برق
دیدگاه ها