no-img
انجام پروژه متلب |پروژه متلب | انجام پروژه متلب برق | شبیه سازی با متلب

تشخیص کپسول آتش نشانی در تصویر با پردازش تصویر در متلب - انجام پروژه متلب |پروژه متلب | انجام پروژه متلب برق | شبیه سازی با متلب


انجام پروژه متلب |پروژه متلب | انجام پروژه متلب برق | شبیه سازی با متلب
مطالب ویژه
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

ZIP
تشخیص کپسول آتش نشانی در تصویر با پردازش تصویر در متلب
امتیاز 4.00 ( 1 رای )
zip
آوریل 29, 2020
3mb
100,000 تومان
3 فروش

تشخیص کپسول آتش نشانی در تصویر با پردازش تصویر در متلب


4/5 - (1 امتیاز)
به این پست امتیاز دهید.
تشخیص کپسول آتش نشانی در تصویر با پردازش تصویر در متلب
{score}/{best} - ({count} {votes})

تشخیص کپسول آتش نشانی در تصویر با پردازش تصویر در متلب :پروژه متلب 

 

در این پروژه کپسول در فواصل مختلف شناسایی شده و چون از استخراج ویژگی استفاده شده تاثیری در دقت شناسایی کپسول ندارد.

پروژه متلب  دريافت بيش از ۹۰ درصد اطلاعات پيرامون به وسيله ي مشاهده صورت مي پذيرد.با پيشرفت فناوری امكان ثبت، پردازش و انتقال تصاوير به صورت ديجيتال ميسر شده است.

پردازش تصاویر(image processing) امروزه بیشتر به موضوع پردازش تصویر دیجیتال گفته می‌شود که شاخه‌ای از دانش رایانه است که با پردازش سیگنال دیجیتال که نماینده تصاویر برداشته شده بادوربین دیجیتال یا پویش شده توسط پویشگر هستند سر و کار دارد.

پردازش تصویر به طور عمده به دو بخش تقسیم می شود:

الف)بهبود تصاویر

پروژه متلب هدف از بهبود کیفیت تصـویر، تبـدیل تصـویر مـی باشـد؛ بـه طوري که براي یک کاربرد خاص، تصویر حاصل بهتـر از تصـویر اولیه گردد

ب) بینایی ماشین

منظور این است که کامپیوتر ها به کمک دوربین ها محیط اطراف را ببینند درک کنند و تصمیم گیری کنند.

کاربرد های پردازش تصویر

پروژه متلب ۱)کنترل ترافیک: سنجش سرعت خودرو های در حال حرکت، خواندن پلاک اتومبیل های در حال حرکت

۲) هواشناسی:پیش بینی آب و هوا یا پیش بینی سرعت طوفان ها  با دقت بسیار بالا

۳)صنعت: امروزه کمتر کار خا نه ای را میتوان یافت که از دانش و فن اوری پردازش تصویر بی بهره باشد ؛مثلا در کارخانجات تولید کیک با استفاده از   فن آوری پردازش تصویر  کیک های پخته را از کیک هایی که نیاز به پخت بیشتر دارند تشخیص داده میشود ،یا در  محیط هایی که  مشاهده و اندازه گیری محصول بدون چشم مسلط  امکان پذیر نیست می توان از فن آوری پردازش تصویر استفاده کرد.

۴)کشاورزی: در مواردی همچون تقسیم اراضی یا صدمات احتمالی وارد به محیط زیست را می توان  با مقایسه تصاویر دریافتی برآورد کرد.

۵)شهرسازی: با مقایسه عکس های مختلف از سال های مختلف در یک شهر میزان تغییرات و پیشرفت آن را  مشاهده کرد.

۶)علوم نظامی: در مواردی همچون پرتاب موشک می توان با استفاده از پردازش تصویر نقطه دقیق اصابت موشک را تعیین کرد.

 بینایی کامپیوتری(computer vision)

پروژه متلب برای استفاده از الگوریتم های پردازشی باید تصاویر گرفته شده از طریق دوربین به یک پردازنده مانند کامپیوتر منتقل شود و  از  نرم افزار های مربوط به پردازش تصویر  استفاده کنید.در این صورت وقتی شما پروژه‌ای را توسط این روش انجام دادید؛ شما در حقیقت از سیستم  بینایی کامپیوتری(computer vision)  استفاده کرده‌اید.

بینایی ماشیین(Machine vision)

پروژه متلب برخلاف بینایی کامپیوتر که عمدتاً تمرکزشان روی پردازش تصویر است. بینایی ماشین، سامانه‌های ضبط تصویر را با استفاده از دستگاه‌های ورودی/خروجی دیجیتال و شبکه‌های کامپیوتری یکی می‌کند. که باعث کنترل کیفی در زمان حقیقی و کنترل تجهیزاتی مثل ربات است.بینایی ماشین شامل علوم کامپیوتر، اپتیک، مهندسی مکانیک و خودکارسازی صنعتی می‌شود.

انواع پردازش تصویر

مرز مشخصی بین پردازش تصویر و بینایی ماشین نمی توان تعیین کرد؛با این حال پردازش تصویر را می توان به سه دسته کلی تقسیم نمود:

الف)پردازش سطح پاییین

شامل پردازش های ابتدایی همچون حذف نویز،فیلتر کردن تصویر، کنتراست و …

ب)پردازش سطح میانی

ویزگی این پردازش این است که ورودی آن معمولا تصویر و  خروجی آن صفاتی از اشیا تصویر مانند لبه ها کانتورها و تشخیص اشیا  است.

ج) پردازش سطح بالا

این پردازش شامل  فهمیدن رابطه بین اشیا تشخیص داده شده  استنباط و تفسیر  صحنه و انجام تفسیر و تشخیص هایی که سیستم بینایی انسان انجام می دهد .

تولباکس پردازش تصویر متلب

باز کردن یک فایل تصویری در متلب:

پروژه متلب متلب میتواند های فایل هایی  با پسوند XWD,PCX,HDF,PNG,BMP,GIF,TIFF,JPEG,CUR,ICO را به عنوان فایل گرافیکی بخواند.

برای فراخوانی یک تصویر از دستور imread به صورت زیر استفاده میکنیم:

f=imread(‘آدرس تصویر مورد نظر’);

توجه شود که هنگام نگارش دستور اگر در انتهای دستور از  ;  استفاده نشود ، هنگام خواندن تصویر  محتوای ماتریس تصویر را  نیز نمایش خواهد داد.

پروژه متلب  پردازش تصاویر (به انگلیسی: Image processing) امروزه بیشتر به موضوع پردازش تصویر دیجیتال گفته می‌شود که شاخه‌ای از دانش رایانه است که با پردازش سیگنال دیجیتال که نماینده تصاویر برداشته شده با دوربین دیجیتال یا پویش شده توسط پویشگر هستند سر و کار دارد.

پردازش تصاویر دارای دو شاخه عمدهٔ بهبود تصاویر و بینایی ماشین است. بهبود تصاویر دربرگیرندهٔ روشهایی چون استفاده از فیلتر محوکننده و افزایش تضاد برای بهتر کردن کیفیت دیداری تصاویر و اطمینان از نمایش درست آنها در محیط مقصد(مانند چاپگر یا نمایشگر رایانه)است، در حالی که بینایی ماشین به روشهایی می‌پردازد که به کمک آنها می‌توان معنی و محتوای تصاویر را درک کرد تا از آنها در کارهایی چون رباتیک و محور تصاویر استفاده شود.

در معنای خاص آن پردازش تصویر عبارتست از هر نوع پردازش سیگنال که ورودی یک تصویر است مثل عکس یا صحنه‌ای از یک فیلم.خروجی پردازشگر تصویر میتواند یک تصویر یا یک مجموعه از نشانهای ویژه یا متغیرهای مربوط به تصویر باشد.اغلب تکنیک‌های پردازش تصویر شامل برخورد با تصویر به عنوان یک سیگنال دو بعدی و بکاربستن تکنیک‌های استاندارد پردازش سیگنال روی آنها میشود. پردازش تصویر اغلب به پردازش دیجیتالی تصویر اشاره میکند ولی پردازش نوری و آنالوگ تصویر هم وجود دارند.این مقاله در مورد تکنیک‌های کلی است که برای همه آنها به کار میرود.

عملیات اصلی در پردازش تصویر
۱٫ تبدیلات هندسی: همانند تغییر اندازه، چرخش و…
۲٫ رنگ: همانند تغییر روشنایی، وضوح و یا تغییر فضای رنگ
۳٫ ترکیب تصاویر : ترکیب دو و یا چند تصویر

 

فشرده‌سازی تصاویر :
پروژه متلب  برای ذخیره‌سازی تصاویر باید حجم اطلاعات را تا جایی که ممکن است کاهش داد و اساس تمام روش‌های فشرده‌سازی کنار گذاردن بخش‌هایی از اطلاعات و داده‌ها است.

ضریب یا نسبت فشرده‌سازی است که میزان و در صد کنار گذاشتن اطلاعات را مشخص میکند. این روش ذخیره‌سازی و انتقال اطلاعات را آسان‌تر می‌کند و پهنای‌باند و فرکانس مورد نیاز کاهش می‌یابد.

امروزه روش‌هایی متعدد و پیشرفته برای فشرده‌سازی وجود دارد. فشرده‌سازی تصویر از این اصل مهم تبعیت می‌کند که چشم انسان حد فاصل دو عنصر تصویری نزدیک به هم را یکسان دیده و تمایز آنها را نمی‌تواند تشخیص دهد. همچنین اثر نور و تصویر برای مدت زمان معینی در چشم باقی مانده و از بین نمی‌رود که این ویژگی در ساخت تصاویر متحرک مورد توجه بوده‌است.

* روش JPEG
پروژه متلب  نام این فرمت در واقع مخفف کلمات JOINT PHOTOGRAPHIC EXPERT GROUP است. از این روش در فشرده‌سازی عکس و تصاویر گرافیکی ساکن استفاده میشود JPEG اولین و ساده‌ترین روش در فشرده‌سازی تصویر است به همین دلیل در ابتدا سعی شد برای فشرده‌سازی تصاویر متحرک مورد استفاده قرار گیرد. برای این منظور تصاویر به صورت فریم به فریم مانند عکس فشرده می‌شدند وبا ابداع روش MOTION JPEG برای ارتباط دادن این عکس‌ها به هم تلاش شد که با مشکلاتی همراه بود.

 

خروجی متلب :

مپروژه متلبپروژه متلب

 



برچسب‌ها :
ads

درباره نویسنده

mrk kiani 401 نوشته در انجام پروژه متلب |پروژه متلب | انجام پروژه متلب برق | شبیه سازی با متلب دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید