no-img
انجام پروژه متلب |پروژه متلب | انجام پروژه متلب برق | شبیه سازی با متلب

تشخیص بیماری و لکه ها در تخم مرغ با اشعه ماورابنفش در متلب | انجام پروژه متلب |پروژه متلب | انجام پروژه متلب برق | شبیه سازی با متلب


انجام پروژه متلب |پروژه متلب | انجام پروژه متلب برق | شبیه سازی با متلب
مطالب ویژه
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

تشخیص بیماری و لکه ها در تخم مرغ با اشعه ماورابنفش در متلب
zip
سپتامبر 10, 2019
۲۶,۵۰۰ تومان
1 فروش
۲۶,۵۰۰ تومان – خرید

تشخیص بیماری و لکه ها در تخم مرغ با اشعه ماورابنفش در متلب


تشخیص بیماری و لکه ها در تخم مرغ با اشعه ماورابنفش در متلب:پروژه دانشجویی

پروژه دانشجویی:روشهای صنعتی شناسایی عیوب تخم مرغ :
الف: کندلینگ یا نور افشانی به لایه تخم مرغ و مشخص نمودن سفیده و زرده طبیعی آن در این روش
ب : تخم‌مرغ سالم در مقابل نور فاقد هرگونه لکه و رگه است.
با عنایت به تولید محصولات تخم مرغ  پاستوریزه توسط صنایع اطمینان از سلامت این محصولات بیشتر میباشد این محصولات شامل( زرده و سفیده پاستوریزه در بسته بندیها و اندازه های  مختلف میباشد ) با ورود این صنعت و تکنولوژی به کشور علاوه بر تامین امنیت غذایی عموم به نحو مطلوب،‏مخاطرات بهداشتی حاصل از مصرف تخم مرغ در صنایع مصرف کننده این ماده غذایی به حداقل ممکن خواهد رسید و دست بسیاری از تهدید کنندگان سلامت عمومی جامعه  و سود جویان کوتاه خواهد گردید.
روشهای شناسایی تخم مرغ ناسالم :
۱- اگر زرده رقیق و کدر در بالای تخم‌مرغ جمع می‌شود نشانه ماندگی تخم‌مرغ است.
۲-   بزرگ شدن کیسه هوایی(اتاقک هوا) تخم‌مرغ
۳- انتشار بوی تعفن،(وجود عوامل فساد مانند بو –طعم –رنگ و غیره در تخم مرغ )
۴-   انتقال آب از سفیده به زرده و چروکیدگی سفیده.
۵- تخم‌مرغ ناسالم در مقابل نور دارای لکه و رگه است. تخم مرغی کهنه یا مانده  میباشد که رشد قارچ سبب ایجاد لکه های خاکستری یا سیاه و گاهی صورتی رنگ در تخم مرغ  گردد.
۶-   چسبیدن زرده به زیر لایه سفیده در اثر فعل و انفعالات شیمیایی (تخم‌مرغ کهنه دارای زرده خشک می‌باشد که در یک طرف ظرف جمع شده، سفیده شل و آبکی است).
۷- دارای لکه خون در سفیده یا حتی در زرده باشد.
۸-  دارای خون در تمام سفیده و یا اطراف زرده باشد.
۹- دارای اجسام خارجی غیر از خون بنام لکه های گوشتی باشد که در سفیده معلق و یا اینکه متصل به زرده    باشد.
۱۰-  زرده به رنگ قرمز و سفیده آبکی شده و تغییر طعم و مزه در تخم مرغ بوجود می آید.
۱۱-  سفیده آبکی ، بریده و سبز رنگ – زرده رنگ پریده و یا سفید شبیه زرده نیم پخته باشد.
۱۲- زرده تیره رنگ و سفیده آبکی و سبز مایل به زرد باشد.
۱۳- فساد در تخم مرغ ها در اثر میکروب (کلستردیوم – سالمونلا و …..
۱۴-  تیره شده رنگ زرده تخم مرغ در اثر رشد عوامل میکروبی که با نور افشانی زرده مشخص نمیشود

تشخیص بیماری،لکه،تخم مرغ،اشعه ماورابنفش،حجم لکه، شبیه سازی متلب،متلب،پروژه متلب،matlab,image processing،پردازش تصویر

خروجی متلب:

 

پروژه دانشجویی

پروژه دانشجویی



برچسب‌ها :
ads

درباره نویسنده

mrk kiani 356 نوشته در انجام پروژه متلب |پروژه متلب | انجام پروژه متلب برق | شبیه سازی با متلب دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *